#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те травня

29.05.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 30-те травня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 30 травня фронт оклюзії зумовить опади у вигляді злив та гроз. Температура повітря буде в межах +16⁰…+18⁰ вдень, а вночі буде становити +6⁰…+8⁰. Вітер південно-західний із швидкістю до 5 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) в суботу температурні показники приземного шару атмосфери коливатимуться у межах +16⁰…+17⁰ вдень та +6⁰…+8⁰ вночі. Протягом дня очікуються грози з градом.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) весь день буде хмарно, але ртутні стовпчики за вікном покажуть +7⁰…+9⁰ вночі та +16⁰…+18⁰ вдень. Вітер матиме південно-західний напрямок із швидкістю 2-3 метри за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) прогнозуються опади. Температура повітря в межах +16⁰…+17⁰ вдень та +7⁰…+10⁰ вночі. Протягом дня мінливо хмарна погода. Грози.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) циклон принесе короткочасні зливи. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду з південно-західним напрямком. Температура повітря становитиме +16⁰…+17⁰ вдень та +7⁰…+9⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) вітер південно-західний з поривами до 4 метрів за секунду. Повітря прогріється до показників +8⁰…+10⁰ вночі, а вдень +16⁰…+17⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook