#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 31-ше січня

30.01.2021 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 31-ше січня
Фото з мережі Інтернет

Останній день січня буде характеризуватися хмарною та прохолодною погодою. Вночі очікується сніг, а вдень без опадів. Вітер західний з поривами до 4 метрів за секунду. На дорогах ожеледиця. Температура повітря буде -5⁰…-3⁰ вночі, а вдень -2⁰…0⁰

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) протягом дня хмарно. Температура повітря за вікном буде -2⁰…0⁰ вдень, а вночі вихолоне до -5. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) вночі фронт оклюзії принесе сніг, а вдень буде сухо. Стовпчики термометрів покажуть -5⁰…-3⁰ вночі та -2⁰…0⁰ вдень. На дорогах ожеледиця.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) 31 січня вдень температура повітря становитиме -1⁰…0⁰, а вночі опуститься до -5⁰. Вітер західний із швидкістю до  4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується прохолодна та хмарна погода, де температурні показники повітря будуть -2⁰…-1⁰ вдень та -5⁰…-4⁰ вночі. На дорогах ожеледиця.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) в неділю протягом дня хмарно та прохолодно. Температура приземного шару атмосфери коливатиметься в межах -5⁰…-4⁰ вночі, а вдень -2⁰…0⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram