#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 4-те червня

03.06.2020 19:58
Прогноз погоди для жителів Київщини на 4-те червня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 4 червня також прогнозується дощова та прохолодна погода. Температура повітря буде коливатися в межах +17⁰…+19⁰ вдень, а вночі становитиме +7⁰…+9⁰. Вітер південно-західний із швидкістю до 4 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) очікується дощ, а температурні показники приземного шару атмосфери будуть +17⁰…+19⁰ вдень та +7⁰…+9⁰ вночі. Максимальні пориви вітру до 4 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) ртутні стовпчики за вікном покажуть +7⁰…+9⁰ вночі та +17⁰…+19⁰ вдень. Вітер матиме південно-західний напрямок із швидкістю 2-3 метри за секунду. Дощ.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також прогнозуються опади у вигляді гроз та злив. Стовпчики термометрів коливатимуться в межах +17⁰…+19⁰ вдень та +7⁰…+9⁰ вночі. Пориви вітру до 3 метрів за секунду. Хмарно.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) швидкість вітру 3-4 метри за секунду із північно-західним напрямком. Повітря прогріється до показників +17⁰…+19⁰ вдень та +7⁰…+9⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) прохолодно. Очікується дрібний дощ. Вітер південно-західний із поривами до 5 метрів за секунду. Температура повітря буде +7⁰…+9⁰ вночі, а вдень +17⁰…+19⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram