#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 4-те квітня

03.04.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 4-те квітня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 4 квітня знову зміниться погода. Небо затягнеться купчастими хмарами, та піде дощ. Своєю чергою температура повітря буде -1⁰…+1⁰ вночі, а вдень +8⁰…+10⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду з північно-західним напрямком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) у неділю очікується прохолодна погода. Температурні показники приземного шару атмосфери будуть у межах  -1⁰…+1⁰ вночі та +8⁰…+10 вдень. Місцями опади у вигляді слабкого дощу.

На півночі області (Вишгородський район) стоятиме схожа синоптична ситуація – хмарно та волого. Повітря 4 квітня прогріється до +10 вдень, а вночі даний показник буде -1 . Вітер північно-західний зі швидкістю до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) весь день буде хмарно та доволі прохолодно. Температура повітря буде +9⁰…+10⁰ вдень, та -1⁰…+1⁰ вночі. Також подекуди можливий дощ.  

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) жителі також спостерігатимуть за вікном дощову погоду. Вночі температура повітря становитиме -1⁰, а вдень стовпчики термометрів покажуть +9⁰…+10⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook