#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 5-те червня

04.06.2020 19:45
Прогноз погоди для жителів Київщини на 5-те червня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині, незважаючи на зливи та грози, температура повітря стане вищою та становитиме +21⁰…+23⁰ вдень, а вночі коливатиметься в межах +8⁰…+10⁰. Протягом дня хмарно, але можливі тимчасові прояснення. Пориви вітру в середньому 5 метрів за секунду з південним напрямком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) за вікном очікується тепла, але дощова погода. Ртутні стовпчики термометрів покажуть +21⁰…+23⁰ вдень та +8⁰…+10⁰ вночі. Можливі короткочасні пориви вітру до 10 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) сонце тимчасово буде показуватися жителям на небі, але у більшості випадків на дворі стоятиме хмарна погода. Температура повітря буде +8⁰…+10⁰ вночі та +21⁰…+23⁰ вдень.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) можливі короткочасні зливи та грози. Температурні показники повітря коливатимуться в межах +21⁰…+23⁰ вдень та +8⁰…+10⁰ вночі.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) швидкість вітру 5-6 метрів за секунду із південним напрямком. Температура повітря становитиме +21⁰…+22⁰ вдень та +10⁰…+11⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) жителям, які планують кудись йти, варто взяти з собою парасолю, адже протягом дня прогнозуються зливи. Повітря прогріється до +9⁰…+10⁰ вночі, а вдень буде значно тепліше +21⁰…+23⁰.


Читати "Моя Київщина" у Facebook