#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 5-те лютого

04.02.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 5-те лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині в п’ятницю очікується різка зміна погоди. Температура повітря опуститься до -8⁰…-7⁰ вночі, а вдень коливатиметься в межах -6⁰…-4⁰. Вітер північно-західний з швидкістю до 4 метрів за секунду. Без опадів. На дорогах сильна ожеледиця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у п'ятницю прогнозується мінливо хмарна погода. За вікном ртутні стовпчики покажуть -5⁰…-6⁰ вдень, а вночі повітря вихолоне до -8⁰. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) опад припиняться та вдарить мороз. Температура повітря буде становити -8⁰…-7⁰ вночі та -6⁰…-4⁰ вдень. На дорогах ожеледиця.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) без опадів та соянчно. Температурні показники повітря будуть -9⁰…-7⁰ вночі та -5⁰…-4⁰ вдень. Вітер північно-західний з швидкістю до 4 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується морозна погода. Температура повітря буде -5⁰…-4⁰ вдень та -9⁰…-7⁰ вночі. Швидкість вітру до 4 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) у п’ятницю протягом дня морозно. На дорогах сильна ожеледиця. Температура повітря становитиме -9⁰…-8⁰ вночі, а вдень -6⁰…-4⁰. Пориви вітру до 4 метрів за секунду. Без опадів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram