#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 6-те лютого

05.02.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 6-те лютого
Фото з мережі Інтернет

На Київщині 6 лютого стоятиме морозна погода. Температура повітря за вікном коливатиметься в межах -10⁰…-8⁰ вночі, а вдень -2⁰…0⁰. Вітер північно-західний з поривами до 6 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) протягом дня очікується мінлива хмарність. Вночі стовпчики термометрів опустяться до -10⁰…-8⁰, а вдень будуть становити -5⁰…-3⁰. Швидкість вітру до 6 метрів за секунду.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) без опадів. Температура повітря буде -10⁰…-8⁰ вночі, а вдень повітря прогріється до -6⁰…-4⁰. На дорогах ожеледиця.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме -10⁰…-8⁰ вночі та -6⁰…-4⁰ вдень. Вітер північно-західний з швидкістю до 5 метрів за секунду. Без опадів.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) весь день буде мінлива хмарність. Температура повітря буде -6⁰…-4⁰ вдень та -9⁰…-7⁰ вночі. Пориви вітру до 6 метрів за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) без опадів протягом дня. На дорогах очікується ожеледиця. Температура приземного шару атмосфери на рівні двох метрів буде -10⁰…-9⁰ вночі, а вдень -6⁰…-4⁰.


Читати "Моя Київщина" у Telegram