#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 7-ме грудня

06.12.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 7-ме грудня
Фото з мережі Інтернет

На Київщині в понеділок за вікном буде морозно та сонячно. Таку погоду зумовить антициклон. Температура повітря буде в межах -9⁰…-7⁰ вночі, а вдень -3⁰…-1⁰. Вітер східний з швидкістю до 6 метрів за секунду. Опади не очікуються

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) антициклон принесе ясну погоду. Температура повітря становите -3⁰…-1⁰ вдень. Вночі дані показники будуть до -8⁰.  

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) антициклон спровокує прохолодну погоду. Температура повітря за вікном буде -9⁰…-7⁰ вночі та -3⁰…-2⁰ вдень. Протягом дня стоятиме ясна погода.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також без опадів та ясно. Температурні показники приземного шару атмосфери будуть -9⁰…-7⁰ вночі та -3⁰…-1⁰ вдень. Вітер східний із швидкістю до 6 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) вітряно та холодно. Температура повітря становитиме -8⁰…-6⁰ вдень, та -3⁰…-2⁰ вночі. Швидкість вітру 3-4 метри за секунду.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня ясно та прохолодно. Температурні показники повітря будуть -9⁰…-7⁰ вночі, а вдень -3⁰…-2⁰. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram