#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 7-ме лютого

06.02.2021 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 7-ме лютого
Фото з мережі Інтернет

Завтра на Київщині очікується мінливо хмарна та морозна погода. Пориви вітру до 5 метрів за секунду, а стовпчики термометрів покажуть -15⁰…-13⁰ вночі, а вдень -12⁰…-10⁰. Опади не прогнозуються

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) у неділю стоятиме морозна погода. Температура повітря за вікном буде -12⁰…-10⁰ вдень, а вночі дані показники становитимуть -15⁰…-13⁰. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) протягом дня мінлива хмарність, а температурні показники приземного шару атмосфери коливатимуться в межах -15⁰…-12⁰ вночі та -12⁰…-10⁰ вдень. Опади не прогнозуються.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) також без опадів. Вітер східний з швидкістю до 4 метрів за секунду.  Температура повітря становитиме -15⁰…-13⁰ вночі та -12⁰…-10⁰ вдень.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) очікується морозна погода. Температура повітря буде -12⁰…-10⁰ вдень, та -15⁰…-13⁰ вночі. Без опадів.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) в неділю протягом дня переважатиме сонячна погода. Температурні показники повітря очікуються в межах -15⁰…-13⁰ вночі та -12⁰…-10⁰ вдень. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook