#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 8-ме квітня

07.04.2021 21:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 8-ме квітня
Фото з мережі Інтернет

У четвер на Київщині знову зміниться погода, але цього разу в кращу сторону – буде без опадів та сонячно.  Температурні показники повітря стануть вищими, ніж у середу.  Вони коливатимуться в межах -1⁰…+1⁰ вночі та +6⁰…+8 вдень. Опади місцями можливі лише у нічні години

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Обухівський та Білоцерківський райони) за вікном опади припиняться, та стоятиме мінлива хмарність. Температура повітря становитиме +6⁰…+8⁰ вдень. Уночі можливі незначні заморозки.

На півночі області (Вишгородський район) за вікном прогнозується мінлива хмарність. Температура повітря становитиме -1⁰…+1⁰ вночі та +6⁰…+8⁰ вдень. Без опадів.

На заході області (Фастівський та Бучанський райони) також зміняться погодні умови – стане сонячно та відносно тепло. Температура повітря буде +6⁰…+8⁰ вдень, та -1⁰…+2⁰ вночі. Вітер західний до 4 метрів за секунду.

На сході області (Бориспільський та Броварський райони) протягом дня без опадів.  У четвер повітря прогріється до +8 вдень, а вночі можливі незначні заморозки. Пориви вітру до 4 метрів за секунду.

Читати "Моя Київщина" у Telegram