#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 8-ме вересня

07.09.2020 20:00
Прогноз погоди для жителів Київщини на 8-ме вересня
Фото з мережі Інтернет

У Київській області у вівторок очікується похолодання. Його принесе холодний атмосферний фронт, який у нічні години принесе опади у вигляді злив та гроз. Стовпчики термометрів покажуть +12⁰…+14⁰ вночі, а вдень +21⁰…+23⁰.  Вдень буде сонячно та без опадів. Вітер північно-західний з поривами до 3 метрів за секунду

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський тфа Білоцерківський райони) погода перестане бути літньою, жителі відчують подих осені. Температура ставитиме +20⁰…+22⁰ вдень та +12⁰…+14⁰ вночі. Опади прогнозуються лише вночі.  

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) очікується похолодання. Температура повітря становитиме +12⁰…+14⁰ вночі та +20⁰…+22⁰ вдень. Пориви вітру до 4 метрів за секунду  із північно-західним напрямком.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) холодний атмосферний фронт знизить температуру повітря та зумовить зливи вночі. Відповідно температура повітря становитиме +20⁰…+22⁰ вдень та +12⁰…+13⁰ вночі. Вдень без опадів.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) також буде прохолодно. Температура приземного шару атмосфери становитиме +20⁰…+21⁰ вдень та +12⁰…+13⁰ вночі.

 На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) температура повітря буде +12⁰…+13⁰ вночі, а вдень +20⁰…+22⁰. Протягом дня сонячно. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram