#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 9-те червня

08.06.2020 19:40
Прогноз погоди для жителів Київщини на 9-те червня
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 9 червня, на території Київської області температура повітря коливатиметься в межах +15⁰…+17⁰ вночі, а вдень +29⁰…+31⁰. Вітер буде мати південно-східний напрямок із швидкістю 3-4 метри за секунду. Без опадів. Протягом дня мінлива хмарність

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) весь день світитиме сонце. Повітря прогріється до показників +29⁰…+31⁰ та +17⁰…+19⁰ вночі. Без опадів. Ясно.     

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) без суттєвих опадів та ясно протягом дня.  Температурні показники повітря будуть +17⁰…+19⁰ вночі та +29⁰…+31⁰ вдень. Вітер матиме південно-східний напрямок із швидкістю 2-3 метри за секунду.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря становитиме +29⁰…+31⁰ вдень та +17⁰…+19⁰ вночі. Опади не прогнозуються. Пориви вітру до 3 метрів за секунду.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) сухо та ясно. Теплий атмосферний фронт, який проходитиме територією, принесе незначну хмарність. Температура приземного шару атмосфери буде +29⁰…+31⁰ вдень та +18⁰…+19⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) за вікном буде сонячно та сухо. Температура повітря коливатиметься в межах +17⁰…+18⁰ вночі, а вдень +28⁰…+31⁰.

Читати "Моя Київщина" у Facebook