#

Прогноз погоди для жителів Київщини на 9-те листопада

08.11.2020 20:16
Прогноз погоди для жителів Київщини на 9-те листопада
Фото з мережі Інтернет

На Київщині в понеділок без опадів. Температура повітря буде +4⁰…+6⁰ вночі, а вдень +8⁰…+10⁰. Вітер північно-західний з швидкістю до 5 метрів за секунду. У ранкові години можливий слабкий туман

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

На півдні області (Кагарлицький, Рокитнянський, Миронівський, Богуславський, Таращанський, Ставищенський, Тетіївський, Володарський, Сквирський та Білоцерківський райони) температура повітря буде +8⁰…+10⁰ вдень, а вночі коливатиметься в межах +3⁰…+5⁰. Без опадів.

На півночі області (Поліський, Іванківський, Вишгородський та Бородянський райони) температура навколишнього середовища становитиме +3⁰…+5⁰ вночі та +8⁰…+10⁰ вдень. Протягом дня хмарно.

У центрі області (Києво-Святошинський, Броварський, Бориспільський, Обухівський та Васильківський райони) температура повітря буде +4⁰…+5⁰ вночі та +8⁰…+9⁰ вдень. Вітер північно-західний із швидкістю 2-3 метри за секунду. Вранці можливий туман.

На заході області (Фастівський та Макарівський райони) пориви вітру до 4 метрів за секунду. Без опадів.  Температура повітря буде +7⁰…+9⁰ вдень, та +3⁰…+5⁰ вночі.

На сході області (Згурівський, Баришівський, Яготинський та Переяславський райони) протягом дня мінлива хмарність. Температура повітря становитиме +3⁰…+4⁰ вночі, а вдень +8⁰…+10⁰. Опади не прогнозуються.


Читати "Моя Київщина" у Facebook