#

Прокуратура Київщини домоглася ув'язнення для поліцейських-хабарників

02.01.2022 13:45
Прокуратура Київщини домоглася ув'язнення для поліцейських-хабарників
Фото з мережі інтернет

Київська обласна прокуратура відстояла в суді апеляційної інстанції обвинувальний вирок двом інспекторам поліції, які брали хабарі у злочинця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Прокурори у суді довели, що двом інспекторам поліції стало відомо про крадіжку грошей та особу, яка її вчинила. Поліцейські домовилися про зустріч із цією людиною та вимагали 10 тис грн за своє мовчання.

Неправомірну вигоду правоохоронці отримували двома частинами. Після отримання останньої - їх затримали. Вироком Обухівського районного суду чоловіків визнано винними в отриманні неправомірної вигоди та засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах на 2 роки та з конфіскацією всього належного їм майна.

Обвинувачені та їх захисники подали апеляційні скарги. Київський апеляційний суд залишив вирок суду першої інстанції без змін, а апеляційні скарги захисників та обвинувачених – без задоволення.

Нагадаємо, що мешканця одного із сіл Вишгородського району судитимуть за вбивство матері, яке він вчинив у липні 2021 року.

Читати "Моя Київщина" у Telegram