#

Прокуратура виявила порушення в закупівлі робіт із реконструкції школи в Крюківщині

29.04.2020 11:31
Прокуратура виявила порушення в закупівлі робіт із реконструкції школи в Крюківщині
Фото з мережі Інтернет

Прокуратура області знайшли порушення в закупівлі робіт із реконструкції школи в селі Крюківщина Києво-Святошинського району вартістю понад 115 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Прокуратура за результатами моніторингу системи "PROZORRO" знайшла порушення вимог Закону України "Про публічні закупівлі" під час проведення підприємством "Управління капітального будівництва Крюківщинської сільської ради" закупівлі робіт із реконструкції загальноосвітньої школи в селі Крюківщина Києво-Святошинського району вартістю понад 115 млн грн.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Так, переможцем вказаної закупівлі обрано підприємство, тендерна пропозиція якого не відповідала кваліфікаційним критеріям вибору переможця. Виявлені порушення також підтверджуються висновком моніторингу вказаної закупівлі, проведеного Північним офісом Держаудитслужби", - йдеться у повідомленні.

Реагуючи на виявлені порушення, прокуратура підготувала позов до Господарського суду Київської області про визнання недійсним укладеного договору.

Також нагадаємо, що прокуратура скерувала до суду позов про повернення державі двох гектарів землі водного фонду на території Хотянівської сільської ради Вишгородського району.

Читати "Моя Київщина" у Telegram