#

Прокуратура зобов’язала Макарівську селищну раду оформити документи на землю під дитсадком

14.07.2022 18:00
Прокуратура зобов’язала Макарівську селищну раду оформити документи на землю під дитсадком
Макарівська селищна рада

Прокуратура у судовому порядку зобов’язала Макарівську селищну раду оформити право власності на землі двох дитячих садочків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.   

Києво-Святошинська окружна прокуратура за участю ювенального прокурора у судовому порядку зобов’язала селищну раду належним чином оформити правовстановлюючі документи на земельні ділянки, які перебувають у її користуванні двох дошкільних навчальних закладів.

Прокурори у суді довели, що Макарівська селищна рада Бучанського району протягом тривалого часу не вживала заходів з оформлення правовстановлюючих документів на землі, що перебувають  користуванні двох дитячих садочків. Указані дії могли призвести до негативних наслідків та порушити права дітей. Зокрема, ці ділянки могли бути надані іншим особам та використані для цілей, не пов’язаних із навчально-виховним процесом.

Із метою запобігання неправомірного використання земельних ділянок навчального закладу прокуратура звернулася до суду з відповідними позовами, які повністю задоволено Київським окружним адміністративним судом.

Нагадаємо, що до поліції надійшло повідомлення, що в Переяславській громаді невідомі особи здійснили крадіжку з підприємства.

Читати "Моя Київщина" у Telegram