#

Протягом тижня рятувальники Ставища вдосконалювали свою майстерність

01.08.2021 15:25
Протягом тижня рятувальники Ставища вдосконалювали свою майстерність
Фото з місця події

Протягом тижня особовий склад 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини 12 ДПРЗ Білоцерківського районного управління селища Ставище вдосконалював свою майстерність

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ставищенська селищна територіальна громада" у Facebook.

У повідомленні розповідається, що серед занять із вдосконалення професійної майстерності були:

  • із спеціальної фізичної підготовки - норматив підйом по підвішеній штурмовій драбині, закріплення рятувальної мотузки за конструкцію пожежним-рятувальником, включеним в апарат захисту органів дихання, норматив зі спеціальної фізичної підготовки;
  • проведено удосконалення професійних навичок - використання гідравлічного інструменту "Холматро" під час аварійно-рятувальних робіт;
  • проведено тактико-спеціальні навчання на території ТОВ "Інтерагроінвест";
  • заняття в ЗІЗОД на свіжому повітрі.

За результатами заняття були вказані недоліки та надані відповіді на запитання, які виникали під час проведення занять.

Метою проведення подібних занять є удосконалення особовим складом практичних навичок по використанню та роботі з пожежно-технічним спорядженням, підвищення професійного рівня для виконання робіт за призначенням.

Крім того, дані заняття є не від’ємною частиною службової підготовки, засвоєння знань, вмінь та навичок в подальшому дозволять успішно організовувати і проводити роботи щодо порятунку людей.

Проінформував фахівець сектору забезпечення заходів з попередження НС у Білоцерківському районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Київській області лейтенант служби цивільного захисту Голіченко Дмитро.

Нагадаємо, що  29 липня у Ставищі пройшло засідання територіальної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: