#

Псевдовійськовий із Узина ошукав громадян на понад 100 тис грн (ВІДЕО)

27.10.2022 12:56
Псевдовійськовий із Узина ошукав громадян на понад 100 тис грн (ВІДЕО)
Фото шахрая

Поліція Київщини викрила знаного у соцмережах шахрая з Узина, який видавав із себе військового, збирав гроші та в результаті ошукував громадян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

35-річний мешканець Узина розміщував в Інтернеті пости буцімто від бійця, який воює на фронті, публікував фото начебто обстріляної ворогом автівки та просив громадян про допомогу. 

Для більшого охоплення поширював пости у групах популярних соціальних мереж, хоча жодних підтверджень витраченим коштам не надавав. 

Поліцейські Київщини спільно із працівниками Київського слідчого ізолятора викрили зловмисника, який вже відбуває термін покарання за наркозлочини. За попередньою інформацією, шахрай встиг ошукати громадян на понад 100 тисяч гривень. Наразі правоохоронцям вдалося встановити 2 осіб, потерпілих від рук лиходія. 

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом шахрайства [ч.2.ст190 ККУ]. Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі.  

Нагадаємо, що в Узині 45-річний пішов на кримінал – він поцупив велосипед, який жінка залишила біля магазину.


Читати "Моя Київщина" у Facebook