#

Птахофабрика на Київщині продовжує працювати та забезпечує потреби захисників України

01.03.2022 11:14
Птахофабрика на Київщині продовжує працювати та забезпечує потреби захисників України
Фото з мережі Інтернет

Компанія "Овостар Юніон", продукція якої продається під торговою маркою "Ясенсвіт", повідомила про роботу в часи війни проти росії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Ясенсвіт" у Facebook.

Група компаній "Овостар Юніон" продовжує працювати, перелаштувала своє виробництво за вимогами ситуації. Також зазначається, що компанія постачає продукти харчування ЗСУ та територіальній обороні:

Ми тісно співпрацюємо з волонтерами, які забезпечують постачання харчів ЗСУ та з місцевими військовими комісаріатами. Також налагоджений прямий контакт з територіальними громадами присутності виробництва та місцевими органами самоврядування для забезпечення населення продуктами харчування. Докладаємо спеціальних логістичних зусиль для постачання людям нашої продукції.

У компанії запевнили, що продовжують поставляти яйця в усі магазини, які роблять запит. Окрім того, за можливості починають підвозити яйця до домівок. У мережі була інформація, що директор птахофабрики у Ставищі відмовився надавати гуманітарну допомогу, проте вона не підтвердилася.

Віримо у наших захисників. Працюємо заради перемоги. Слава Україні!

Нагадаємо, що фермер із села Острійки Білоцерківського району Ярослав Коломієць роздає людям молоко безкоштовно в необхідній кількості

Читати "Моя Київщина" у Telegram