#

П’яний на мопеді: бориспільські патрульні зупинили двох порушників (ФОТО)

01.07.2021 12:27
П’яний на мопеді: бориспільські патрульні зупинили двох порушників (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 1 липня, уночі бориспільські патрульні притягнули до відповідальності двох п’яних водії мопедів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Перший випадок стався на вулиці Шевченка, що в Борисполі, патрульні помітили, як повз них проїхав мопед Kinroud без ввімкненого ближнього світла фар в темну пору доби. Зупинивши водія за порушення ПДР, інспектори помітили у 30-річного водія явні ознаки алкогольного сп'яніння. Також поліцейські встановили, що керманич не має посвідчення водія цієї категорії.

Охоронці порядку склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння повторно протягом року) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування водієм, який не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Також поліцейські відсторонили водія-порушника від керування.

Ще один випадок трапився на 30 км автодороги Київ-Харків. За порушення ПДР патрульні зупинили водія мопеду Ginger. Під час спілкування з 19-річним керманичем поліцейські дізналися, що він не має права керування двоколісним. Також помітили у молодика явні ознаки алкогольного сп'яніння, однак від огляду на стан сп'яніння водій відмовився.

Отже, водій отримав від інспекторів протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) та постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування водієм, який не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

 Нагадаємо, що в Бориспільській багатопрофільній клінічній лікарні інтенсивного лікування реконструювали приймальне відділення.


Читати "Моя Київщина" у Telegram