#

П’яний водій вантажівки під Києвом вилетів на зустрічну смугу та спричинив ДТП (ФОТО)

25.06.2021 17:51
П’яний водій вантажівки під Києвом вилетів на зустрічну смугу та спричинив ДТП (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 25 червня, близько 13 на трасі Київ – Харків водій вантажівки Volvo зіткнувся з металевим відбійником та виїхав на смугу зустрічного руху

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Патрульної поліції у Київській області.

Патрульним зателефонував уважний громадянин та повідомив, що на 76 км автодороги Київ – Харків вантажівка влетіла у відбійник, після чого її винесло на "зустрічку".  Правоохоронці одразу виїхали на місце автопригоди патрульні, де виявили вантажівку Volvo з причепом Schmitz.

За словами поліцейських, вантажівка суттєво пошкодила відбійники, і тільки потім зупинилась на смузі зустрічного руху. Також, за їхніми словами, це трапилось в наслідок того, що 49-річний водій не впорався з керуванням.

Правоохоронці намагались зрозуміти, що стало причиною такої ДТП, проте "аромат" алкоголю, яким разило від водія, та червоне обличчя швидко відповіли на дане питання.

Хоча водій відмовився пройти огляд на драгері, уникнути протоколу йому не вдалось. Також поліцейські відсторонили порушника від керування та вилучили посвідчення водія, видавши тимчасовий дозвіл.

Нагадаємо, що 25 червня у Бучі зіткнулися фура та легкових: серед травмованих є двоє дітей.



Читати "Моя Київщина" у Facebook