#

П’ять шкіл у Пірнівській громаді мають STEM-класи

14.01.2022 15:00
П’ять шкіл у Пірнівській громаді мають STEM-класи
Фото з мережі Інтернет

Учора, 13 січня, у п’яти навчальних закладах Пірнівської громади відбулося відкриття STEM-класів, які значно покращать процес навчання дітей

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Пірнівська сільська рада" у Facebook, ззнайомилися з роботою нових навчальних кабінетів народний депутат Ольга Василевська – Смаглюк, Пірнівський сільський голова Сергій Книжников, заступниця Пірнівського сільського голови Галина Березинець та начальник відділу освіти Пірнівської сільської ради Оксана Панамаренко.

У дописі говориться, що торік саме за сприяння Ольги Василевської - Смаглюк було виділено 3,5 млн грн державної субвенції на закупівлю сучасних навчальних кабінетів та комп’ютерного обладнання.

Нові STEM-класи є в таких школах:

  • навчальний кабінет біології у Пірнівській гімназії;
  • навчальний кабінет фізики у Лебедівській гімназії;
  • навчальний кабінет біології у Нижчедубечанській загальноосвітній школі;
  • комп’ютерне обладнання та мультимедійні дошки у Нижчедубечанській загальноосвітній школі;
  • кабінет інформатики та мультимедійні дошки у Новосілківській гімназії;
  • навчальний кабінет біології та комп’ютерне обладнання (лінгафонний кабінет) у ОЗНЗ Жукинська загальноосвітня школа.

Директори шкіл зазначають, що такі нововведення дають можливість вчителям зробити свої уроки інтерактивними, а учні з більшим інтересом заглиблюються у вивчення предмету.

Нагадаємо, що учениця 11 класу ОЗНЗ Жукинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Оксана Шевченко перемогла у всекраїнському  конкурсі  "Синиця чубата - птах року 2021".

Читати "Моя Київщина" у Facebook