#

Районну лікарню в Іванкові чекає ремонт

24.11.2020 08:40
Районну лікарню в Іванкові чекає ремонт
Фото з мережі інтернет

До кінця 2020 року в Іванківській центральній райлікарні на Київщині повинні реконструювати хірургічний корпус з прибудовою ліфтової шахти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КиевВласть".

До кінця 2020 року в Іванківській центральній райлікарні на Київщині повинні реконструювати хірургічний корпус з прибудовою ліфтової шахти.

Договір на 5,78 млн гривень медзаклад уклав з ТОВ "Українська будівельно-інвестиційна компанія "Укрбудінвест", що належить колишньому заступнику голови Київської облдержадміністрації.

З оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro видно, що 29 жовтня 2020 року комунальне некомерційне підприємство "Іванківська центральна районна лікарня" уклало договір з ТОВ "Українська будівельно-інвестиційна компанія "Укрбудінвест" на проведення реконструкції хірургічного корпусу лікарні з прибудовою ліфтової шахти на вул. Поліська, 65 в смт Іванків Київської області. Ціна договору склала 5,78 млн гривень.

За договором "Укрбудінвест" до кінця грудня 2020 року повинно прибудувати та утеплити ліфтову шахту, змонтувати ліфт, облаштувати електроосвітлення, електрообладнання та вентиляцію, виконати ремонтні роботи в кабінеті КТ, встановити рампу швидкої допомоги та прокласти лінії зовнішнього електропостачання.

Конкуренцію в тендері "Укрбудінвесту" скалало ПрАТ "Іванківська пересувна механізована колона №2", пропозиція якого була вигіднішою по ціні. Спочатку тендерний комітет визнав переможцем саме цю компанію, але "Укрбудінвест" звернувся в Антимонопольний комітет України (АМКУ) з проханням відмінити рішення про визначення переможцем "Іванківської пересувної механізованої колони №2", аргументуючи це порушенням цим учасником тендерної документації. Скарга була задоволена.

Нагадаємо, що очільник Київщини Василь Володін повідомив про кількістьліжок, які забезпечені киснем у лікарнях області.

Читати "Моя Київщина" у Facebook