#

Рейдерський захват багатоповерхового будинку в Ірпені: страждають мешканці

18.08.2020 17:10
Рейдерський захват багатоповерхового будинку в Ірпені: страждають мешканці
Фото з місця події

У 2016 році за браком коштів будівництво ЖК "Панорамний" було припинено, тож люди погодилися прийняти у забудовника квартири в тому вигляді, в якому вони є, однак "скандальні забудовники" Валерій та Олексій Пєші вирішили інакше

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ЖК Панорманый" у Facebook.

Зазначимо, що Пєші набули у власність за договорами земельні ділянки під спорудженим будинком. Вони припинили договори суперфіцію і мали на меті зареєструвати на себе об’єкт незавершеного будівництва, змінити йому адресу і фактично продати  людям квартири ще раз, вимагаючи доплату за метр площі 5200 -11000 грн, що перевищує реальну вартість добудови від двох до чотирьох разів.

Звісно, Ми не погодилися, а Пєший розпочав будівництво паркінгу на прибудинковій території, в якому інвесторами "Панорамного" були ще в 2015-2016 році оплачені забудовнику Кіраковскому паркомісця. За участі "тітушок" з погрозами та під фізичним тиском Пєші встановили ворота, якими перекрили доступ до внутрішнього двору будинку та іншої прибудинкової території співвласникам ОСББ. Порушені всі норми та правила. За даним фактом відкрите кримінальне провадження, яке дивним чином  "кимось загублене", – скаржаться мешканці.

Нагадаємо, що Верховний Суд України відмовив міським радам Переяслава та Ірпеня в оскарженні скандальної постанови Кабміну, якою було ліквідовано райони області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: