#

Реконструйований садочок "Намистинка" у Вишневому відкриє свої двері 1 вересня (ФОТО)

13.07.2021 10:50
Реконструйований садочок "Намистинка" у Вишневому відкриє свої двері 1 вересня (ФОТО)
Фото з місця події

У Вишневому продовжується реконструкція дитячого садка «Намистинка» - його планують відкрити вже в новому навчальному році

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Вишнева міська громада" у Facebook.

Зазначимо, що за останній місяць підрядники виконали тут великий обсяг робіт:

Замінили всі вікна на металопластикові, закінчили всі монолітні роботи, встановили і покрасили весь паркан по периметру дитячого садочку, завершили внутрішні малярні роботи, установили сантехніку, на території визначили місця для дитячих майданчиків і залили фундамент під великий спортивний майданчик, підготували доріжки для укладання плитки, проклали кабелі для зовнішнього освітлення, пожежної сигналізації, пожежогасіння, інтернету, відеокамер, системи визначення загазованості в підвалі, громовідводу.

Радник Вишневого міського голови Іллі Дікова Георгій Майсурадзе запевняє, що роботи відбуваються згідно з планом-графіком. Дитячий садочок "Намистинка" планують відкрити вже в новому навчальному році.

Він додав:

Керівництво Вишневої міської територіальної громади докладає всіх зусиль, щоб дітки повернулися до нових, просторих і комфортних приміщень.

Нагадаємо, що в місті Вишневе водій Volkswagen створив аварійну ситуацію на дорозі, і тому керманич автівки Renault зробив йому зауваження.


Читати "Моя Київщина" у Facebook