#

Реперка з Баришівка Alyona Alyona записала саундтрек до фільму, частину котрого зняли в Українці (ВІДЕО)

05.06.2021 14:30
Реперка з Баришівка Alyona Alyona записала саундтрек до фільму, частину котрого зняли в Українці (ВІДЕО)
Alyona Alyona

Стало відомо, що популярна реперка з Баришівки Alyona Alyona презентувала відеокліп на композицію "Go", яка є звуковою доріжкою до спортивної драми "Пульс"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Хмарочос".

Відомо, що кадри з фільму використано у відеокліпі "Go", були зняті у місті Українка.

До роботи над фільмом співачку залучив режисер Сергій Чеботаренко. Та написала пісню під час роботи над новим альбомом. За пошуком натхнення і свіжих ідей вона вирушила на Балі, де працює разом зі своєю командою з початку цього року.

Повідомляють, що у широкий український прокат стрічка вийде 19 березня. Фільм засновано на реальній історії паралімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук. За сюжетом, легкоатлетка живе в провінційному містечку та мріє потрапити на Олімпійські ігри, але внаслідок автомобільної аварії вона зазнає важких травм і майже втрачає зір.

Варто зазначити, що це не перший досвід Alyona Alyona у написанні саундтреків. Так, раніше вона написала головну пісню до фільму "Віддана", яку виконали Юля Саніна із The Hardkiss та Тіна Кароль.

Нагадаємо, що популярна українська співачка з Баришівки Alyona Alyona ошелешила шанувальників несподіваною фотографією в нижній білизні.


Читати "Моя Київщина" у Facebook