#

Реперка з Баришівки Alyona Alyona поділилася подробицями інтимного життя

05.05.2021 14:05
Реперка з Баришівки Alyona Alyona поділилася подробицями інтимного життя
Alyona Alyona

Нещодавно українська реперка Alyona Alyona в інтерв’ю Dialog Hub на YouTube відверто розповіла про свій сексуальний досвід

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "TCH".

Alyona Alyona розповіла, що втратила цноту через тиск однолітків. За словами зірки, у її підлітковому віці вважалося ганебним бути незайманою. Тому, реперка мріяла переспати з людиною, яку вперше бачить та більше ніколи її не зустрічати.

Реперка говорить:

Мені хотілося знайти його, нехай це буде грубо, використати, або дати йому використати себе для своїх цілей, і щоб все, його ніхто не бачив. І в мене так і сталося, як я хотіла. Я цю людину побачила за 3 роки, після того, як це сталося. Він був не місцевий. Він вийшов з автобуса, пішов до магазину, це було далеко. Але зараз я думаю: "Господи, кого ти слухала?

Далі зауважується, що зірка зараз шкодує, що через цькування її перший статевий акт був саме таким. Також, артистка зізналася, що брехала партнерам про свій оргазм, аби не образити їх.

Втім, реперка усвідомила, що також хоче отримувати задоволення в ліжку, тому про свої бажання відверто говорить:

Говорити не лише "ось мені подобається", а говорити під час сексу: "Агов, а зроби так". І я зрозуміла, що якщо ти щось хочеш, то поки ти не скажеш про це, ніхто тебе не зрозуміє. Напівнатяків взагалі ніхто не розуміє! Або говори, а ще краще – покажи. Можеш показати спочатку сама, а людина потім відтворить, де там ерогенна зона, і де потрібно натиснути, чи поцілувати.

Нагадаємо, що реп-виконавиця з Баришівки Alyona Alyona продовжує дивувати своїх шанувальників, розміщуючи фото, на яких наслідує знаменитих всесвітньо відомих жінок, цього разу смілива українка скопіювала позу Кім Кардашьян.

Читати "Моя Київщина" у Facebook