#

Реперка з Баришівки Alyona Alyona презентувала новий альбом

09.04.2021 10:10
Реперка з Баришівки Alyona Alyona презентувала новий альбом
Обкладинка альбому

Стало відомо, що Alyona Alyona випустила новий альбом "GALAS", який вона записала рік тому на Балі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням пресслужбу реперки Alyona Alyona.

Зауважується, що у своїх треках Альона привертає увагу до складних питань - екології, голоду, бідності, пандемії, внутрішньої сили та гармонії, хейту та стереотипів про жіночу красу. 

Також розповідається, що загалом до альбому входить 15 треків. Серед них — 11 фітів, записаних з топовими артистами з різних куточків світу: канадським хіп-хоп артистом Dax, палкою мексиканкою Yoss Bones, австралійською незалежною співачкою Sexton, музичним виконавцем з Аргентини ECKO, інді-зіркою з Ізраїлю Noga Erez, українським співаком MONATIK та іншими.

Alyona Alyona коментує свій альбом:

Я дуже рада, що познайомилася з такою кількістю крутих музикантів і разом нам вдалося створити стільки композицій. Сподіваюся, українцям вони допоможуть розширити свою свідомість, відкрити щось нове, а для інших країн — відкрити Україну. Всі куплети я писала українською мовою. Хочу, щоб весь світ знав про український реп, знав, що він крутий, і що він качає.

"GALAS"  Альона записала на Балі ще рік тому - тоді ж мав відбутися його реліз. Однак через COVID-19 дата двічі переносилася. Зрештою було вирішено, що альбом буде випущений у той же день, коли відбувся реліз "Пушки" у 2018-му році — 8 квітня.

На підтримку альбому був відзнятий кліп на пісню "Читаю реп". Він присвячений всім українцям, які покинули рідні краї в пошуках кращого життя. Всім тим, хто зіткнувся з так званим "синдромом іммігранта". У відеороботі Альона нагадує, що найтемніший час наступає завжди перед світанком.

Режисером кліпу виступив Сергій Чеботаренко, найбільш відомий завдяки спортивній драмі "Пульс", що перемогла у двох номінаціях на американському кінофестивалі FLIC, та стрічці про Ігоря Сікорського "Містер Гелікоптер".

Реліз альбому відбувається за підтримки легендарного лейблу Def Jam Recordings, до якого alyona alyona приєдналася у лютому 2020-го. Процес створення альбому був записаний у відеощоденник. У 7-ми епізодах розкривається, як були створені перші записи та демки, та як команда Альони чаклувала над музикою і текстами, щоб в результаті пісні залунали на весь світ. 

Покликання на кліп:

Покликання на альбом:

Нагадаємо, що Alyona Alyona зважилася на нове татуювання під час подорожі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook