#

Реперка з Баришівки Alyona Alyona випустила кліп з гіфками фанів

04.12.2020 17:15
Реперка з Баришівки Alyona Alyona випустила кліп з гіфками фанів
Фото з мережі Інтернет

Хіп-хоп виконавиця з Баришівки Alyona Alyona представила новий трек #Дубадав та кліп на нього

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "НВ".

Мені дуже близька ідея того, щоб завжди бути в гарному гуморі. Знаходити щастя у маленьких миттєвостях щодня і ділитися ним з усіма — на сьогодні це дійсно геройство. Ми почали писати трек далеко від дому ще до карантину, але закінчити його нам допоміг саме він. Щиро хотілося написати веселу пісню, яка б символізувала відрив, несла гарний вайб незалежно від того, де ти знаходишся: навіть якщо ти не двіжуєш в мегаполісі - завжди маєш можливість танцювати серед дерев», — прокоментувала нову роботу Alyona Alyona.

Режисером кліпу виступив Дмитро Чернявський, який раніше працював разом із реперкою і Vladimir Cauchemar над відео Dancer. Режисер інтегрував у сюжет кліпу Дубадав GIF переможців конкурсу, що проходив протягом останнього місяця в спільноті Аlyona Аlyona в Viber.

Я дуже щаслива від того, що так багато людей взяли участь у моєму танцювальному конкурсі і найкращі відео я змогла додати до кліпу, - додала артистка.

Також нагадаємо, що співачка Alyona Alyona потрапила до списку Forbes найуспішніших та найперспективніших молодих українських підприємців, які ще не досягли тридцятиріччя.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: