#

Резонансне листування Микитася "потопило" схемщика з Київщини Москаленка (ФОТО)

12.12.2019 12:58
Резонансне листування Микитася "потопило" схемщика з Київщини Москаленка (ФОТО)
Ярослав Москаленко

Пранкер Джокер нещодавно оприлюднив листування генерального директора державної корпорації "Укрбуд" Олега Майбороди та скандального забудовника Максима Микитася, що викликало резонанс серед користувачів соцмереж

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Mind.ua".

У переписці йдеться про покупку автівки для Микитася, робочі моменти у сфері будівництва та сварку через "вкрадені гроші".

В опублікованому листуванні Майборода хвалиться, що для покупки машини йому навіть знадобилися довідки про доходи. А ще він просив скинути фото машини, тому що банк не вірив, за що здійснюється платіж.

Читайте також: Ярослав Москаленко та участь у виборах

Крім того, вони поспілкувалися і про будівництво. Зокрема, Микитась просив Майбороду зв'язатися з "Андрієм від Кривецького".

Також у листуванні фігурує багато прізвищ та імен, кому Микитась просить передати різні суми грошей. Серед них – помічниця екснардепа та керівника депутатської групи “Воля народу” Ярослава Москаленка на ім’я Галина. Їй Микитась просить Майбороду передати 25 тисяч доларів.

Нагадаємо, що скандальний відеоблогер Анатолій Шарій оприлюднив інформацію про щомісячні виплати Ярославом Москаленком по 20 тис доларів депутатам з групи "Воля народу".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: