#

Риба на мільйон: на Київщині затримали рибалок-браконьєрів (ФОТО)

21.08.2020 19:48
Риба на мільйон: на Київщині затримали рибалок-браконьєрів (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 21 серпня, правоохоронці затримали рибалок-порушників у селі Сухолуччя Вишгородського району та у акваторії Канівського водосховища поблизу села Гребені, які сітками наловили риби на понад 500 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Зауважимо, що браконьєри ловили рибу сітками. Відтак, 32-річний правопорушник встиг "наловити" понад 413 кг риби, що призвело до збитків на суму 474 тис грн.

Житель Іванківського району з човна за допомогою 57 сіток здійснював вилов риби на ділянці, яка протягом всього року заборонена для промислового рибальства.

Ще одного браконьєра виявили працівники водної поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції. Рибалка-порушник використовував для вилову 14 риболовних сіток.

У нього поліція вилучила 60 кг незаконного вилову. Сума збитків заданих державі становить понад 27 тис грн. Наразі поліція відкрила кримінальне та адміністативне провадження. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що на 91 км автодороги Київ — Харків — Довжанський, в напрямку Києва водій автомобіля Fiat Linea влаштував аварію.


Читати "Моя Київщина" у Telegram