#

Рибпатрульні зафіксували замор риби у Бучанській громаді

02.07.2021 19:00
Рибпатрульні зафіксували замор риби у Бучанській громаді
Фото з місця події

Учора, 1 липня, до працівників Київського рибоохоронного патруля звернулися жителі, які повідомили про замор риби у селі Бабинці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Facebook.

У дописі розповідається, що працівники рибпатруля виїхали на місце події, де дійсно виявили замор риби. А саме: плiтка, окунь, короп та верховодка.

Працівниками Київського рибоохоронного патруля з метою визначення причин і умов загибелі водних біоресурсів було відібрано проби води та зразки загиблої риби, які будуть передані для проведення досліджень до іхтіопатологічної лабораторії Держрибагентства.

Далі зазначилося, що оакож готуються листи до Державної екологічної інспекції Столичного округу, Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, Київської обласної державної адміністрації та Держрибагентства для відповідного реагування.

Київський рибоохоронний патруль закликає громадян при виявлені явищ замору риби терміново повідомляти за номером "гарячої лінії" відомства:

  • (099) 341-73-18.

Нагадаємо, що  у червні поточного року в Чорнобилі розпочався новий цикл польових робіт із вивчення радіоекології риб.

Читати "Моя Київщина" у Facebook