#

Різанина у Вишневому: вбивця-рецидивіст зарізав 52-річного чоловіка

14.05.2018 11:31
Різанина у Вишневому: вбивця-рецидивіст зарізав 52-річного чоловіка

Сьогодні стало відомо, що у Вишневому під час зловживання оковитої молодик, який вже відбував термін в місцях позбавлення волі, знову вчинив злочин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку ГУ Національної поліції в Київській області.

Зловмисником виявився 29-річний чоловік, який близько року тому повернувся з місць позбавлення волі, де тривалий термін відбував покарання за скоєння аналогічного злочину.

Того дня, у приватному секторі міста Вишневе, компанія знайомих відпочивала з оковитою. Чарка за чаркою і між двома гостями виникла сварка, яка переросла у бійку. Молодший з присутніх вихопив розкладний ніж, який носив з собою, і завдав ним удар у груди старшому чоловіку. Після чого молодик швидко втік з подвір'я. Скривавлене тіло побачили інші гості, викликали швидку допомогу та поліцію.

Однак медикам не вдалося врятувати життя потерпілому: 52-річний чоловік від отриманого ножового проникаючого у груди поранення помер. Помираючи, бідолашний, встиг назвати ім’я нападника.

Під час проведення низки необхідних оперативних заходів працівники Вишнівського відділення поліції встановили прикмети зловмисника і вже за кілька годин оперативники затримали його на одній з вулиць міста.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 13 ч. 2 с. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі нас трок від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

29-річний чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому оголошено підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Читати "Моя Київщина" у Telegram