#

Розвал спортивної інфраструктури Київщини: про що говорили учасники круглого столу (ВІДЕО)

13.07.2020 12:42
Розвал спортивної інфраструктури Київщини: про що говорили учасники круглого столу (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У четвер, 9 липня, відбулося засідання круглого столу дискусійного клубу "Об’єднана Київщина", де учасники клубу обговорили проблемні питання спорту Київщини 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина". 

У дискусії "Розвал спортивної інфраструктури Київщини" взяли участь представники громадський організацій, депутати, спортсмени, юристи та журналісти, натомість представники профільного департаменту облдержадміністрації захід проігнорували. 

Говорили участники про кричущі проблеми та сумні події, зокрема про пожежу спортивного комплексу в місті Переяслав та обвалення даху приміщення спортивної арени у Вишневому.

У ході дискусії мова йшла і про відверту протидію деяких чиновників у розбудові нових спортивних об'єктів на території Київщини, а саме будівництва Олімпійського легкоатлетичного комплексу, яке чомусь саботують місцеві депутати. 

Корупція процвітає і в маленьких містечках з невеликим бюджетом, де чиновники примудряються грабувати на спортивних об'єктах.  Проблеми із спортивною інфраструктурою існують і в найбільшому місці регіону Білій Церкві, зокрема це стосується Білоцерківського багатопрофільного навчального реабілітаційного центру. 

За підсумками дискусії учасники клубу ухвалили рішення підготувати колективне звернення до керівництва області терміново відреагувати на проблемні питання спорту Київщини.

Нагадаємо, що на шляху розвитку масового спорту в столичному регіоні – перепон більше, ніж сприяння процесу. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram