#

Розвідка США виявляє російські підрозділи, які чинили звірства в Бучі

09.04.2022 14:00
Розвідка США виявляє російські підрозділи, які чинили звірства в Бучі
Вбитий російськими військовими житель Бучі

CNN із посиланням на офіційного представника США повідомляє, що американська розвідка займається ідентифікацією російських підрозділів, які  чинили звірства у місті Буча

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на CNN.

За словами чиновника, виявлення причетних до катувань і вбивств російських солдат "є надзвичайно важливим пріоритетом" для розвідувальних структур США.

Збір та аналіз потоків розвідувальних даних з використанням усіх доступних інструментів та активів ведуться відколи стали відомі звірства, і США перебувають на межі "звуження" кола підозрюваних.

Зазначається, що немає певненонсті у тому, що США публічно оголосять про свої висновки, оскільки може бути ухвалено рішення залишити це на розсуд України.

Також Америки аналізує можливі ознаки того, що під час страт цивільних у Бучі було більше одного підрозділу або групи російських військових. США намагаються визначити, чи сталися якісь із звірств, коли один підрозділ окупантів відступав, а інший входив.

Слідкуйте за новинами "Моя Київщина" у Telegram.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що він разом головою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн, верховним представником ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозепом Боррелем та прем'єром Словаччини Едуардом Геґеру відвідав Бучу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram