#

Рухалася проїжджою частиною: на Бориспільщині вантажівка збила жінку

17.02.2022 10:20
Рухалася проїжджою частиною: на Бориспільщині вантажівка збила жінку
Фото з мережі Інтернет

Учора, 16 лютого, на автодорозі Р-03 Північно-східний об'їзд міста Києва поблизу села Горобіївка трапилася ДТП за участю вантажівки та пішохода

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

За попередньою інформацією, 48-річний житель Житомирщини, що працює водієм, на вантажівці VOLVO наїхав на жінку, віком близько 40 років, яка рухалася проїжджою частиною дороги.

В результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення Бориспільської лікарні. Наразі поліцейські встановлюють особу потерпілої.

Водій вантажівки пройшов медичне освідування на стан алкогольного сп'яніння, результати якого будуть відомі після експертизи. Попередньо встановлено, що керманич був тверезий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч 2 ст 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у Пристоличній ОТГ  фахівці Служби у справах дітей спільно з представниками ювенальної превенції та поліцейським офіцером громади відвідали опікунські сім'ї та родини у складних життєвих обставинах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook