#

Рятувальники Боярської ОТГ отримали сучасний автомобіль із пожежною цистерною (ФОТО)

21.02.2022 14:00
Рятувальники Боярської ОТГ отримали сучасний автомобіль із пожежною цистерною (ФОТО)
Фото з місця події

У Боярці автопарк 33-ої Державної пожежно-рятувальної частини поповнився новим автомобілем, який покращить роботу працівників ДСНС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Боярської міської ради.

Автопарк рятувальнків  поповнився новим автомобілем – пожежною автоцистерною на базі МАЗ, придбаною за державні кошти.

16 лютого відбулося освячення автомобіля. Дану маніпуляцію провів  настоятель храму на честь ікони Божої Матері "Неопалима купина" отець Максим Кравчук. 

До події долучилися Боярський міський голова Олександр Зарубін, начальник Фастівського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Олександр Козленко, начальник 33-ої ДПРЧ Артем Тофан та особовий склад пожежної частини.

Мер Боярки сказав:

Машину вирішили освятити, щоб рятувальники і ця техніка спокійно та впевнено працювали на благо громади. Адже саме рятувальники першими стають на боротьбу зі стихійним лихом та вогнем і розраховувати можуть на свою професійну підготовку, надійну техніку та Божу допомогу.

За словами рятувальників, новий автомобіль розрахований на 5 000 л води та 400 л піноутворювача.

Рятувальники зауважують:

Нині в Боярській громаді наявна техніка різних років випуску та різних моделей. Автоцистерна на базі МАЗу – перша. Її замовляли спеціально для наших потреб з врахуванням особливостей Боярської міської територіальної громади, а саме підвищеного міського трафіку. Це повнопривідна машина з високою прохідністю, призначена для гасіння пожежі і розрахована на екіпаж з 5 осіб плюс водій.

Нагадаємо, що 17 лютого у місті Боярка жінка сіла за кермо Кіа Sorento та не помітила, що за фаркопф автівки капюшоном зачепився безхатько.

 


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: