#

Рятувальники провели для учнів Обухівських шкіл лекції з мінної та пожежної безпеки

05.10.2023 20:40
Рятувальники провели для учнів Обухівських шкіл лекції з мінної та пожежної безпеки
Фото з місця події

Сьогодні, 5 жовтня, фахівці ГУ ДСНС України у Київській області спільно представниками Мобільного рятувального центру швидкого реагування провели для учнів лекцію з мінної та пожежної безпеки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ДСНС.

Захід проходив на базі однієї з Обухівських шкіл відразу на двох локаціях: на шкільному подвірʼї для учнів молодших класів та у класі безпеки для учнів старших класів з трьох різних навчальних закладів м. Обухів.

Загальна кількість учнів цього навчального закладу 400 дітей та щоденно долучаються до навчання 120 дітей з різних освітніх закладів, тож фахівці намагалися навчити та зацікавити якомога більшу кількість учнів. Рятувальники розповідали дітям, як уникнути небезпеки підриву на гранаті, міні або снаряді, як діяти під час виявлення такого предмету та як уберегтися від пожежі і спробувати самостійно ліквідувати її.

Також до уваги дітей були представлені спеціально підготовлені учбові презентації, 3D стенди з макетами вибухонебезпечних предметів, міношукач, захисне екіпірування піротехніків , інформаційні буклети, присвячені протимінній безпеці, а також пожежне спорядження та первинні засоби пожежогасіння.

Нагадаємо, що Олена Зеленська відвідала "Школу супергероїв" на базі Київської обласної лікарні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram