#

Ржищівська громада у скорботі: "на щиті" повертається воїн Володимир Боровець

26.06.2024 20:31
Ржищівська громада у скорботі: "на щиті" повертається воїн Володимир Боровець
Володимир Боровець

20 червня на Харківському напрямку загинув український захисник, мешканець Ржищева молодший сержант Боровець Володимир Олександрович

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Ржищівської МТГ Крістіни Чорненької. 

Герой народився 02 серпня 1982 року у с. Македони на Миронівщині. Тут зростав, навчався у школі, а згодом закінчив Ржищівське ПТУ-14. Працював в компанії ТОВ "ДІЛ". Останнім часом проживав із сім’єю у Ржищеві.

Був учасником антитерористичній операції. З початком повномасштабного вторгнення, 25 лютого 2022 року, став на захист Батьківщини в лавах Збройних Сил України та ніс службу на посаді гранатометника аеромобільного відділення. Життя Володимира обірвалося 20 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на території Харківської області. 

Від імені жителів Ржищівської громади в цей гіркий час висловлюємо щирі співчуття та підтримку родині та близьким загиблого Героя. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Вічна слава і пам'ять Володимиру Боровцю - мужньому воїну та щирому патріоту України!

- написала голова громада. 

Про час та місце поховання буде повідомлено згодом.

Нагадаємо, що 4 червня, Мощун відвідали іноземні почесні гості з Чехії, Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Словаччини та представники Рахункової Палати України та вшанували дітей, які загинули внаслідок збройної агресії армії рф.

Читати "Моя Київщина" у Facebook