#

Шалені премії: стало відомо скільки заробляє очільник Димерської ОТГ під час війни (ФОТО)

24.08.2022 15:50
Шалені премії: стало відомо скільки заробляє очільник Димерської ОТГ під час війни (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

"Моя Київщина" надіслала запит до Димерської селищної ради та дізналася, яку заплату має очільник громади, його заступники та секретар

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Голова Димерської ОТГ Володимир Підкурганний з березня по липень поточного року щомісяця отримував заробітну плату на рівні 59 тис грн грн. Винятком є лише травень, де чоловіку нарахували 43 тис грн. Однак таке зниження зумовлене тим, що у той місяць його премія становила 30 тис грн, а не 45 тис грн. Того року за аналогічний період очільник громади отримував нищу заробітну плату, яка коливалася в межах від 41 до 46 тис грн. Також він мав менші премії 36 тис грн у середньому.

Секретар селищної ради Людмила Іванова з початку війни не стала отримувати більше. Її зарплата нині складає від 12 до 23 тис грн, а у 2021 році коливалася в межах від 17 до 20 тис грн. Звісно варто зазначити, що тоді у липні вона отримала 54 тис грн, де фактично половину суми складали відпускні.

Заступник голови громади Ігор Рудик торік із березня по червень отримував 32 тис грн, а у липні мав 63 тис грн. Тоді йому на оздоровлення виписали 40 тис грн. З початку війни він отримав гроші лише в березні та квітні. Дані суми складали 11 тис грн.

Ще один заступник голови громади Любомир Крохмалюк із початку  російської повномасштабної агресії став отримувати значно менше, а ніж минулого року. Його зарплата у квітні, травні та липні коливалася на рівні 20-26 тис грн, а у червня та березні він отримав 15 та 12 тис грн відповідно. У 2021 році його доходи щомісяця складали 31 тис грн.

Нагадаємо, що постраждалі від підтоплення річки Ірпінь домогосподарства у селі Демидів на Вишгородщині отримають по 20 тисяч гривень.



Читати "Моя Київщина" у Facebook