#

"СБУ мене не дістане" - організатор промосковської мережі на Київщині Скуратівський чекає перемоги ворога (ФОТО)

09.03.2024 19:49
"СБУ мене не дістане" - організатор промосковської мережі на Київщині Скуратівський чекає перемоги ворога  (ФОТО)
Ростислав Скуратівський

Як стало відомо журналістам МК, зять загиблого мера Гостомеля Ростислав Скуратівський перебуває за кордоном та чекає перемоги ворога, про це він написав на сторінці у мережі Фейсбук

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Судячи з його допису у соцмережі, він не боїться українських спецслужб та відчуває безкарність за свою антиукраїнську підривну діяльність на Київщині. 

Останніми місяцями в інформаційному полі Київщини невелика групка пропагандистів пробує створювати альтернативну інформаційну реальність. Очолює цю групку Ростислав Скуратівський, який після початку повномасштабного вторгнення росії покинув Україну та постійно мешкає в Іспанії.

Особливо активно вони діють у Гостомельській та Бородянській громадах, де до початку війни Скуратівський займався земельними махінаціями та освоював бюджетні кошти. Зараз Скуратівський та його спільники через створені ними інформаційні сторінки та ботів у фейсбуці розпалюють протистояння у нашому суспільстві: "відбудова у постраждалих громадах йде помалу", "всюди зрада та всюди корупція". Пишуть замовні статті з негативом у бік голови Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка та заступника керівника Офісу Президента Олексія Кулеби, які займаються процесами відбудови Київщини.

Особливо багато уваги Скуратівський та його спільники приділяють церковній темі, захищаючи московський патріархат на Київщині та просуваючи відверто проросійські наративи.

У 2020 році в мережі ходив фотожарт щодо зятя Гостомельського селищного голови, на якого записане все майно посадовця. На фото чоловік зображений із великою кількістю золотих прикрас на шиї.

Нагадаємо, що зять убитого мера Гостомеля Ростислав Скуратівський організував на Київщині антиукраїнську проросійську мережу.


Читати "Моя Київщина" у Telegram