#

СБУ викрила канал збуту наркотиків на Київщині

18.10.2021 15:25
СБУ викрила канал збуту наркотиків на Київщині
Фото з місця події

Служба безпеки України викрила міжрегіональне угруповання, яке виготовляло та збувало наркотики у Києві та Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу СБУ.

Встановлено, що протиправну діяльність організували кілька мешканців Полтавщини. Ділки виготовляли амфетамін, пігулки "екстазі" та ЛСД для продажу. Нарколабораторію облаштували у приватному будинку на території одного із місцевих селищ.

За даними СБУ, наркоділки збували свою продукцію самостійно або через власну мережу наркодилерів. Правоохоронці затримали організатора і двох учасників угруповання під час збуту чергової партії заборонених речових.

Під час обшуків співробітники СБУ виявили у зловмисників підготовлені до продажу наркотики, зокрема амфетамін, пігулки "екстазі", ЛСД та марихуану на суму майже 1 мільйон гривень. Також вони виявили обладнання та хімічні речовини для виготовлення психотропів.

Нині вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру та обрання судом запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також тривають слідчі дії щодо притягнення до відповідальності інших учасників угруповання, причетних до наркобізнесу.

Нагадаємо, що у селі Дмитрівка поліцейські під час патрулювання виявили та зупинили чоловіка з наркотиками.

Читати "Моя Київщина" у Telegram