#

Секретар Бучанської ради Олексюк планує знову йти в депутати (ФОТО)

14.08.2020 17:00
Секретар Бучанської ради Олексюк планує знову йти в депутати (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що секретар Бучанської ради Василь Олексюк планує знову йти в депутати та шукає партію, де він буде першим номером в списку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Громада Приірпіння".

Кілька тижнів тому Олексюк розпочав бурхливу діяльність в місті, яка полягає у встановленні агітаційних наметів, на яких написано – “Громадська ініціатива Василя Олексюка”.

У повідомленні зазначається, що це прихована агітація, яку часто використовують політики, називаючись громадськими активістами перед виборами, в той час, коли офіційна агітація ще заборонена.

Схоже на те, що Олексюк шукає, з ким цього разу буде йти на вибори. Є інформація, що він разом з Федоруком ведуть торги за список партії “Слуга народу”, так як нардеп Олександр Дубінський вже пообіцяв Федоруку підтримку на місцевих виборах. Також, мені стало відомо, що Олексюк паралельно веде перемовини з партією Ігоря Смешка “Сила і честь” та з “Селянською партією”. Йому байдуже, яка партія, він хоче бути першим номером в списку, інакше його просто не оберуть, бо рейтинг у нього в Бучі нульовий, – розповідає бучанець та громадський діяч Віктор Бархоленко.

Далі розповідається, що Олексюк використовує на своїх агітаційних наметах слоган, схожий на той, який використовує партія “Слуга народу”, але замість Україна використовує слово громада – “Громада – це ти”. Подібну технологію в Ірпені вже використовують і “Нові обличчя”.

Варто зазначити, що перед парламентськими виборами у 2019-му році Олексюк хотів потрапити до Верховної ради, а у своїй агітації використовував стилістику партії “Слуга народу“, за що народна депутатка Ольга Василевська-Смаглюк назвала його “плагіатчиком”.

Нині в наметах Олексюка бучанцям показують фільми та просять заповники анкету, в якій написати своє бачення розвитку Бучанської ОТГ.

Колишній депутат Бучанської ради від партії “Свобода” Іван Окоєв не розуміє як взагалі Олексюка можна обирати депутатом.

На місці будь-якого партійного керівника я б добре подумав чи варто “пробивати дно” і брати до себе в команду людину, яка за незрозумілих обставин отримала посвідчення учасника бойових дій, постійно працюючи секретарем Бучанської ради. І вже не говорячи про моральність самого Олексюка, який, розгорнувши бурну діяльність, спить і бачить себе знову в депутатському корпусі. За таких обставин людині вже не місце в політичному житті Бучі. Все ж таки інститут репутації має діяти. І якщо в Олексюка не вистачає духу за таких обставин особисто піти з політичного життя міста, то громада має йому в цьому допомогти, - говорить Іван Окоєв.

Нагадаємо, що житель міста Буча, який знущався, а потім вбивав цуценят заради власного задоволення, опублікував фото звірств у мережі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: