#

Секретар Яготинської міської ради Гончар відмовляється спілкуватись з громадянами (ВІДЕО)

29.05.2024 18:33
Секретар Яготинської міської ради Гончар відмовляється спілкуватись з громадянами (ВІДЕО)
Володимир Гончар

З'явилося відео, на якому секретар Яготинської міської ради Володимир Гончар демонстративно відмовляється спілкуватися з громадянами 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Як стало відомо, він ігнорує звернення громадян, що намагалися обговорити з ним важливі питання місцевого значення. 

Цей випадок не є його першим скандалом. Секретар Яготинської міської ради Володимир Гончар, який обіймає цю посаду з 26 листопада 2020 року, вже мав конфлікти на політичній арені.  У 2020 році він публічно підтримував своїх політичних опонентів.  У перепалці з політичними опонентами, під заявою кандидатки у депутати до Київської обласної ради, Гончар вирішив публічно підтримати ексрегіонала Володимира Семеняку. 

Володимир Миколайович Гончар — перший кандидат та керівник Яготинського партійного осередку "Європейської Солідарності". Крім того, партія висувала його кандидатуру в депутати до Київської обласної ради по тервиборчому округу №3 під шостим номером. У 2017 році він подавав свою кандидатуру на посаду керівника експертної групи в Мінрозвитку громад, а з 2018 до 2020 року обіймав посаду заступника голови Яготинської РДА. 

Згідно з його деклараціями, у 2019 році сума його доходів склала понад 303 тис. гривень, а його родини – понад 162 тис. гривень. Він володіє будинком площею 54,3 кв.м і двома земельними ділянками в Старій Оржиці, обидві по 30 тис. кв.м. Його дружина має будинок на 87,5% в Яготині. 

Нагадаємо, що в Яготинській міськраді відбулися кадрові зміни.


Читати "Моя Київщина" у Facebook