#

Сесія міськради в Броварах - говорили про піар, наркотики та алкоголь

17.08.2018 08:56
Сесія міськради в Броварах - говорили про піар, наркотики та алкоголь

Вчора, 16 серпня у Броварах під головуванням міського голови Ігора Сапожка відбулася чергова 44-та сесія

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Погляд".  

Було розглянуто проекти рішень з земельних, освітніх питань, питань медицини та фінансування. В цілому сесія пройшла спокійно, рішення приймалися одностайно, лише окремі питання були дискусійними та обговорювалися значно довше. Зокрема, депутат Батюк запропонував на наступну сесію запросити зі звітом директора КП "Броваритепловодоенергія", так як на підприємстві є великі проблеми: проходить скорочення, немає коштів на виконання ремонтних робіт, працівники вчасно не отримують заробітну плату. Депутат Саук висловив пропозицію створити депутатську робочу групу для перевірки даного комунального підприємства.

Під час розгляду питання про затвердження "Міської програми забезпечення практичної діяльності Громадського формування "Руєвит" для охорони громадського порядку" депутат Веремчук внесла пропозицію, яку розглядали на бюджетній комісії аби закріпити за ГФ "Руєвит" цілодобове патрулювання в парку "Перемоги", щоб чітко бачити результати роботи. На що міський голова наголосив про те, що наразі складено угоду з службою безпеки "Комкон", про патрулювання ними центрального парку. Також, під час цього обговорення депутатом Сауком було наголошено, про невідповідну роботу місцевої поліції, а саме на покинутих будівлях радіопередавального центру (РПЦ) біля житлових будинків по вул.Симоненка постійно збираються асоціальні особи, здійснюється продаж наркотичних речовин, це все бачать місцеві мешканці, а поліція на заяви не реагує та виклики ігнорує. Висловився з цього приводу і депутат Кочубей, він розповів, що схожа ситуація і на «Торгмаші» на території приватного закладу "Сотка" діє мережа нелегальних гральних автоматів та всюди валяються шприци.

Без заперечень депутати ухвалили фінансування міської програми "З турботою про кожного".

Викликали неабиякі дебати голосування по питанням дозволу реалізації слабоалкогольних напоїв в кіосках на місцевих зупинках.

Після невеличкої перерви і відновлення роботи сесії, взяв слово депутат Київської обласної ради Олег Іваненко. Який звернувся із заявою та довів до присутніх: "Моєму батькові керівнику автотранспортного підприємства "Інватранс" зателефонував керівник ТОВ "Автопас-К" Білокінь та погрожував розправою у випадку, якщо ми не піднімемо тарифи на перевезення пасажирів до столиці." Зазначимо, що обидва керівника є також депутатами міськради, але на сьогоднішній сесії були відсутні. Реакція депутатського корпусу була різною: хтось обурився, хтось промовчав, а хтось звинуватив Іваненка в піарі…

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: