#

Ще одна радниця мера Ірпеня написала заяву на звільнення

12.04.2024 08:07
Ще одна радниця мера Ірпеня написала заяву на звільнення
Дарина Катькало

Дарина Катькало звільнилася з посади радника Ірпінського міського голови через системну корупцію у виконкомі Ірпінської міськради та зарплатний скандал, який називають "Ірпінський зарплатгейт

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Інформаційного агенства ITV у Фейсбук. 

Олександр Маркушин, цікаво подивитися на тих хто увійшов до цих відділів?? Соромно перед національними, міжнародними партнерами та сотнями волонтерів, які два роки виконували цю роботу. Створення цих відділів - це тупо витрачання бюджетних коштів! Не хочу більше бути радником у такого мера!,

- написала Дарина Катькало у своєму Facebook після того, як на всю Україну прогримів скандал із необґрунтовано завищеними заробітними платнями обраним співробітникам з оточення мера.

Дарина Катькало з перших днів деокупаціі була комунікаційницею Irpin Reconstruction Summit, який залучив 500 тис євро на відновлення дитсадка "Веснянка" в Ірпені від міста Кашкайш (Португалія). З 2023 року Катькало була операційним директором Фонду відновлення Ірпеня, заснованого Володимиром Карплюком та Олександром Маркушиним.

Нагадаємо, що 8 квітня колишній в.о. мера Ірпеня Андрій Літвинов написав заяву з проханням звільнити його з посади радника Ірпінського міського голови, де він працював з 2020 року до сьогодні.

Читати "Моя Київщина" у Telegram