#

Ще сім територіальних громад Київщини отримають свого офіцера громади (ФОТО, ВІДЕО)

12.04.2021 18:35
Ще сім територіальних громад Київщини отримають свого офіцера громади (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 12 квітня, Андрій Нєбитов та керівники семи територіальних громад Київської області підписали Меморандум про співпрацю сторін на засадах партнерства та стали учасниками проєкту "Поліцейський офіцер громади"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу поліції у Київській області.

Очільник поліції Київщини підписав папери про співпрацю з керівниками Боярської, Димерської, Бориспільської, Калитянської, Обухівської та Феодосіївської територіальних громад.

Таким чином кожна громада отримає свого поліцейського громади, який буде нести службу, проживати на території цієї громади та допомагати її жителям у питаннях порядку і безпеки. За словами Андрія Нєбитова, ці поліцейські краще за будь-кого орієнтуватимуться у проблемах  місцевих жителів.

Окрім цього він нагадав, що наразі вже 54 громади стали учасниками проєкту "Поліцейський офіцер громади". Також він розповів про основні здобутки цього проєкту, актуальні питання взаємодії громад із поліцією, та наголосив, що саме на території Київщини поліцейські офіцери громади мають найбільшу довіру серед населення.

Нагадаємо, що соціологічна служба "ФОРСЕРВІЗ ЮА СЕЙЛЗ" провела опитування серед громадян України про рівень довіри до правоохоронних органів.

 



Читати "Моя Київщина" у Facebook