#

Сільський голова Гатного відповів на звинувачення в корупції (ФОТО)

04.02.2022 17:30
Сільський голова Гатного відповів на звинувачення в корупції (ФОТО)
Олександр Паламарчук

Олександр Паламарчук, сільський голова Гатного, відповів на закиди про корупцію при закупівлі харчування для навчальних закладів

Посадовець заявив, що особисто перевірив всі договори на закупівлю продуктів.  Він зазначив, що зараз розповсюджується інформація, що заклади освіти закуповують за завищеними цінами, а саме:

  • олію за 110 грн. ( реальна ціна закупки 60 грн.)
  • цукор 60 грн. (реальна ціна закупки 32 грн.)
  • імбир 885 грн. (реальна ціна закупки 351 грн.)
  • мандарин 80 грн. (реальна ціна закупки 60 грн.),

Паламарчук запевнив, що кожен продукт, який завозиться в освітній заклад має сертифікат якості, обсяг закупівель визначається згідно договору та затвердженого меню. Він додав:

Ви повинні враховувати, що кожен продукт повинен буди сертифікований, постачальник враховує витрати на пальне, амортизацію авто, заробітна плата водію, бухгалтеру, податки та заробіток фірми.

Сільський голова зауважив, що жодної скарги від кухарів, комірника та батьків щодо якості продуктів не надходило, та заявив:

Якщо у вас, батьки, є питання або зауваження, щодо якості та вартості харчування, звертайтесь до керівників закладів, управління освіти чи до мене особисто: не дозволяйте вводити себе в оману!

Раніше депутат Надія Майбогіна звинуватила керівництво Гатного у покупці продуктів для навчальних закладів та без належної документації.

Нагадаємо, що навесні 2022 року заплановано старт будівництва нового футбольного стадіону у селі Гатне.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook