#

Сім’я воїна отримала від меценатів і фонду відновлення Ірпеня модульний будинок

29.09.2022 13:20
Сім’я воїна отримала від меценатів і фонду відновлення Ірпеня модульний будинок
Фото з місця події

Від меценатів і фонду відновлення Ірпеня сім’я бійця Едуарда Сеника, яка втратила житло під час бойових дій, отримала затишний модульний будинок

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради, модульний будинок виготовлений тернопільською компанією "Budmall".

Подарунковий сертифікат на нову оселю вручив сім’ї засновник компанії «Budmall» та Благодійного фонду "Дім української родини" Тарас Демкура

У повідомленні наголошується, що благодійна ініціатива була реалізована в межах спільного проєкту БФ "Дім української родини" і фонду відновлення Ірпеня "Подаруй житло та затишок українській родині".

Тарас Демкура сказав:

З нашого тернопільського майданчика ми привезли цей будиночок і передали Ірпінській громаді. Що може бути краще, ніж інвестувати в майбутнє українців? І сьогодні для мене дуже хвилюючий момент – я хочу передати ключ ірпінській родині.

Радниця Ірпінського міського голови, депутатка міськради Віолетта Дворнікова наголосила, що Едуард Сеник – це герой, який із 2015 року до сьогоднішнього дня захищає нашу країну і точно буде стояти до кінця.

 За словами Тараса Демкури, його компанія також забезпечить ландшафтний дизайн ділянки навколо нового будинку сім’ї Сеників.

Нагадаємо, що мешканцям житлового комплексу "Мюнхаузен" в Ірпені обіцяють за два тижні встановити вікна, після чого вони зможуть заселитися у свої квартири.

Читати "Моя Київщина" у Telegram