#

Син броварського чиновника здійснив невдалий напад на депутата (ФОТО)

24.05.2019 05:50
Син броварського чиновника здійснив невдалий напад на депутата (ФОТО)
Бійка між депутатом та сином Броварської райради

У вівторок, 21 травня, у Броварському районі стався конфлікт між депутатом Великодимерської ОТГ Дмитром Івановим та сином голови Броварської районної ради Віталієм Гришком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "4594.com.ua".

За словами Іванова, він приїхав у село Квітневе Броварського району, щоб перевірити екологічну безпеку на місці, де розташоване сміттєзвалище промислових відходів колишнього заводу "Радикал" та інших підприємств.

"Під час перевірки на мене, як на члена руху "Традиція і Порядок" та депутата Великодимерської ОТГ, невідома особа вчинила "напад", якщо це можна так назвати. Проте нападник не розрахував свої сили – напад не вдався, більш того, йому навіть не вдалося влаштувати провокацію. Цією людиною виявився Гришко Віталій Сергійович, син броварського голови районної ради та відомого корупціонера та крадія Гришка Сергія Миколайовича!", - розповідає Дмитро Іванов.

Що ж стосується безпосередньо екологічної перевірки, то, за словами громадського діяча, ним були виявлені чисельні порушення при роботі на сміттєзвалищі.

"Зокрема ми помітили двадцятиметрові сваї, що було вбито в сміттєзвалище, це призвело до його розгерметизації (порушення статті 95 і 105 Водного кодексу в частині охорони ґрунтових вод, закон України про охорону довкілля). При цьому адміністрація не надала дозвільних документів", - пише депутат.

Нагадаємо, що у місті Бровари розшукують Тетяну Литвинську, яка 19 травня пішла з дому і до цього часу не повернулася.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: